HEM - FÖRSÄLJNING - NYINKOMMET - KALENDER - KÖPVILLKOR - BESTÄLLNING - EVENEMANG - BUTIKEN

Välkommen till Smås-Skye som har en Butik "Rock`n Roll Stuff i Hedemora och nu även Webbshopen rocknrollstuff.se " där jag har Klarna som betalsätt. Gå titta gärna in och gilla den på facebook"!
Sidan för alla som har ett stort intresse i Amerikanska bilar och roliga, udda och ovanliga prylar från staterna

Under sommrarna finns vi ute på marknader och säljer. Se vart och när vi finns ute under kalendern.
Jag har stängt helt under veckorna 26-31, då jag finns på marknaderna. Vi säljer tyg, vinyl, flakevinyl, skyltar, filtar, marknadsför Betty Boop, Elvis Presley, Marilyn Monroe och är återförsäljare av märken som Dragonfly, Island Collection, Chrome Eagle och Pacific Legend.
Har försäljning av färdigsydda Amerikanska skjortor och syr även barnskjortor av köpt tyg från Amerika med Amerikanska motiv.Jag klipper 1 meters bitar av tyg som jag tar med mig på marknaderna. Vill man ha längre bitar, så kontakta mig och beställ så tar jag med mig tyget till den marknaden.

Vi försöker åka över till USA 2 gånger per år för att köpa upp partier av roliga grejor, bilar och bildelar. Det vi har att sälja läggs upp på hemsidan under Försäljning! Har även en Butik i Hedemora med Öppettider för försäljning tors-fredag kl 14.00-18.00 och lördagar kl 10.00-14.00. Kan även ha öppet enl. överenskommelse t.e.x om du eller motorklubbar,föreningar m.m har vägarna förbi eller om man vill ha någonstans att åka som ett "Utflyktsmål".
Vi köper hem små partier, så vissa varor kan fort ta slut.

Vi kan även förmedla kontakt med en seriös bilbyggare om du behöver hjälp med att iordningsställa ditt objekt.
Referenser finns att erhålla.


Kontakta oss gärna på: info@smasskye.com eller ring oss på 0225-211 06 eller 070-51 33 869.
 Postadressen är: Smås-Skye's, Olshyttan 408, 776 91 Hedemora
Copyright © 2005-2015 Smås-Skye. Med ensamrätt.
logga in
statistik